piatok 24. augusta 2018

MEZ elektromotory ponúka elektromotory novej generácie

Nová rada elektromotorov v kombinácií s novými technológiami je pripravená spĺňať vaše najnáročnejšie požiadavky. Jednofázové elektromotory majú typové označenie 1LF7 s behovým alebo s behovým a rozbehovým kondenzátorom.



Trojfázové asynchrónne motory poháňajú rôzne druhy priemyselných zariadení. Poháňať tak môžu napríklad ventilátor, čerpadlá, obrábacie stroje, lisy a podobne. V závislosti od klimatických podmienok ich možno používať v miernych podmienkach.

Trojfázové nízkonapäťové asynchrónne motory nakrátko v základnom prevedení sú označené 1LA7 v osových výškach h = 56/160mm. Vyberte si novú radu asynchrónnych elektromotorov Siemens, motorov novej generácie.

Vyberte si elektromotor podľa vašich požiadaviek a my vám okrem profesionálneho a odborného prístupu ponúkame aj individuálne riešenia. Patrite k stovkám spokojných zákazníkov a zvoľte si cestu vysokého štandardu a kvality nami ponúkaných služieb.

Predstavujeme vám našu ponuku elektromotorov:
jednofázové
trojfázové s kotvou na krátko
trojfázové zaistené
trojfázové nevýbušné
trojfázové krúžkové
trojfázové žeriavové


Katalóg elektromotorov

"Elektromotory: Revolúcia v pohone budúcnosti"

V súčasnom svete, kde sa intenzívne hľadajú ekologické alternatívy k tradičným spaľovacím motorom, elektrické motory získavajú stále väčšiu ...